Freddie & Lila: happy adoption day

Nieuws van de adoptante van Freddie en Lila.

Jaaaa, 22 mei zijn Freddie en Lila hier alweer een jaar!

Ben ik tevreden? Dat is een understatement! Deze 2 boefjes adopteren is één van de beste beslissingen van m’n leven geweest. Het heeft ongeveer een halve dag geduurd voor ze bij me op schoot kwamen knuffelen en nog diezelfde avond sliepen ze al bij me op bed. Het wordt nog steeds elke dag leuker. Het zijn 2 enorme knuffelkonten die constant bij me willen zijn, ze zijn ontzettend lief en grappig en hebben echt hun eigen karaktertjes. We zijn helemaal aan elkaar gewend en kennen elkaars ritme, gewoontes en rituelen. Zo komt Freddie elke avond in de wasbak zitten als ik m’n tanden poets en begint Lila haar (speelgoed)muizenjacht zodra het licht uitgaat.

Voor ASK niks dan complimenten. De begeleiding was supergoed, iedereen is zo lief en aardig en behulpzaam! En dat jullie ook nu weer een mailtje sturen geeft voor mij echt aan hoe dit jullie aan het hart gaat en dat het geen kwestie is van adopteren en de mazzel.

Ik ben superblij dat ik jullie tegen ben gekomen en echt ontzettend gelukkig met mijn 2 lieverds. En zij volgens mij ook met mij 🙂

Heel veel liefs voor jullie allemaal!

Eva, Freddie en Lila