Doneren en helpen

ASKadopt helpen kan op meerder manieren.

 

Uiteraard doe een donatie bij voorbeeld via PayPal

Ook kunt u goederen doneren via verschillende kanalen.

 

Vrijwilliger worden

Athens Stray Kittens – ASK kan niet zonder vrijwilligers. Hier in Nederland maar ook in Athene. Al onze vrijwilligers helpen ons omdat ze het verschil willen maken voor een zwervend dier, een dier op straat gedumpt doordat de omstandigheden daar aanleiding toe geven. Een dier dat gevonden is en bij een asiel wordt gebracht. Maar soms ook een toerist die ons belt en vraagt wat te doen met het dier dat hij of zij gevonden heeft.

Welke reden iemand ook heeft om de zwerfdieren te willen helpen u kunt zich bij ons melden. Geeft u vooral aan waarmee u zou willen helpen, wanneer u dat zou willen en gedurende welke tijd. Athens Stray Kittens – ASK in Athene heeft vele contacten in Griekenland. Wij proberen om een ieder die zich in wil zetten voor de zwerfdieren in Athene op een goede plek te krijgen zodat de vrijwilliger trots mag zijn op het resultaat van zijn of haar hulp.

Wilt u ons helpen door bijvoorbeeld een gastrijder, een vluchtbegeleider, een huisbezoeker, een gastgezin of een fundraiser te zijn? Er zijn heel veel opties om een vrijwilliger te worden, eigenlijk teveel om op te noemen. Bent u geïnteresseerd geraakt, meld u dan middels het contactformulier en wij nemen contact met u op.