Amir en Hugo: helemaal opengebloeid in hun opvanggezin in Nederland en op zoek naar hun gouden mandje waar ze samen kunnen genieten

Twee weken geleden kwamen Amir en Hugo aan in Nederland en mochten ze gaan logeren bij hun opvanggezin in Rotterdam. Amir, een verlegen en bang katje van 1 jaar, en Hugo, een lieve jongen van 7 jaar.

Hugo voelde zich de eerste dagen niet lekker. Na een bezoek aan de dierenarts ging het gelukkig snel beter en trok hij op verkenning in huis.

Hugo

Amir was in Griekenland een angstige kat die moeilijk te benaderen was. De eerste dagen in Nederland liet hij zich heel voorzichtig zien. Hem aaien was geen optie, want dan spurtte deze snelle jongen onmiddellijk weg.

Amir

Twee weken later is er geen sprake meer van bange Amir. Hij rent en vliegt door het huis, kan geaaid worden en heeft een speelkameraadje gevonden in Hugo, die ook nog wel graag gek doet en ravot. De video hieronder zegt genoeg.

Ver weg van de overvolle opvang in Griekenland zijn ze helemaal tot rust gekomen en opengebloeid in hun Nederlandse opvanggezin. Deze twee zijn “partners in crime” geworden, vriendjes voor het leven. Daarom zouden ze ook graag samen een gouden mandje vinden. Wie kan deze twee schatten een rustige thuis bieden waar ze naar hartenlust kunnen spelen en genieten? Bent u dat? Vul ons adoptieformulier in!