Alle beetjes helpen…

2019 kende een zware start … heel wat zwerfkatten en -kittens die van de straat gered werden, kampen met oogproblemen (door niet-behandelde niesziekte), breuken en heupproblemen. Bezoeken aan de dierenarts zijn bijna dagelijkse kost en de operaties kosten handenvol geld.

Ellie had een heupoperatie nodig om haar een pijnvrij leven te geven

Athina zet zich elke dag in voor de opvang en de verzorging van meer dan 40 katten bij haar thuis. Maar haar huis zit overvol en de dierenartskosten beginnen door te wegen. In januari alleen al bedroegen ze 2.360 euro, onder meer door de heupoperatie van Alepou, Arion, Ellie en Laura (ongeveer 240 euro per operatie) en de oogextracties van Mirtle en Verena (ongeveer 170 euro per operatie). Daarnaast was er de operatie van Levki die met oorkanker te kampen had.

Verena vóór haar oogoperatie

Alle steun, financieel of in de vorm van een voedseldonatie, is dan ook meer dan welkom. Dankzij uw bijdrage geeft u deze katten een leven zonder pijn en ongemakken. Doneren kan via de Paypal-link of de voedseldonaties op deze website. Hebt u geen Paypal, stuur een mailtje naar info@askadopt.eu en wij bezorgen u het rekeningnummer van de Griekse dierenarts.

Verena na haar oogoperatie

Alvast bedankt in naam van de katten!